fbpx

Siletz je najbolj vsestranski vodoodporni nahrbtnik na svetu

Siletz Modular Carry Sistem

Imamo odlično novico za vse popotnike. Na platformo Kickstarter je prispel najbolj vsestranski vodoodporni nahrbtnik na svetu. Vas zanima, kako je videti?

Siletz Modular Carry Sistem je po letu in pol, ki so ga proizvajalci porabili za raziskave in razvoj, naposled le pripravljen za vstop na trg. Nahrbtnik je v prvi vrsti namenjen mestnemu pohajkovanju, hkrati pa je dovolj vzdržljiv, da se lahko zoperstavi težkim naravnim razmeram.

Torbo, ki bo zadostila potrebam vsakega popotnika, je izdelalo podjetje Tillak. Slednje je usmerjeno k razvijanju inovativnih in cenovno ugodnih izdelkov v sožitju z naravo.

Tillakov soustanovitelj Jason Fitzgibbon meni, da jim je po dolgih letih prizadevanja končno uspelo zasnovati sistem, ki ni primeren le za izlete v divjino, pač pa ga je mogoče uporabljati tudi v vsakdanjem življenju in za službene potrebe.

Pri izdelavi paradnega konja Siletz 35L Backpack so uporabili tkanino CORDURA 420D Ripstop, 100-odstotno vodoodporni termoplastični poliuretan Lontra in zadrgo TIZIP. Za udobje uporabnika bo poskrbela EVA-pena.

Nahrbtnik s prostornino 35 litrov je še posebej funkcionalen zaradi odlične organizacije prostora. Svoje pripomočke lahko shranite v dva ločena predela. Prvi, ki je namenjen delu in potovanju, vključuje etui za prenosnik, vstavek za fotoaparat in nočno torbico, medtem ko je drugi prilagojen zunanji rabi. Ponuja veliko prostora za potovalno opremo, vložek za hladilno torbo in še mnogo več.

Sistem lahko uporabite za različne namene.
Sistem lahko uporabite za različne namene.

Pri Tillaku trdijo, da je Siletz izdelan iz skrbno izbranih materialov visoke kakovosti. Prav zato so se odločili, da kupcem ponudijo dosmrtno garancijo.

Če vas je projekt prepričal, ga lahko podprete na Kickstarterju. Če se boste odločili za prednaročilo izdelka, boste kmalu postali ponosni lastnik edinstvenega nahrbtnika.

Galerija – Siletz Modular Carry Sistem

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com
tillak.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!