fbpx

Silvestrovanje na prostem po Sloveniji 2018

Silvestrovanje v Ljubljani (Foto: Matej Kastelic)

Kje boste silvestrovali letos? Izbrali smo nekaj slovenskih lokacij, kjer bo potekalo silvestrovanje 2018 na prostem. Katere glasbene skupine vas bodo zabavale v Ljubljani, Mariboru, Celju, Piranu in Portorožu, Kranju, Kopru in na Bledu?

Silvestrovanje 2018 na prostem po Sloveniji boste lahko doživeli v različnih slovenskih mestih. Kaj pa se obeta na glasbenem področju, kdo so nastopajoči?

Silvestrovanje 2018 Ljubljana

V centru
Spored silvestrovanj v središču Ljubljane bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil začetek novega leta. Na Kongresnem trgu bodo nastopili Klara Jazbec, CoverLover, Jana Šušteršič in Lea Sirk ter Grupa Vigor. Na Trgu Francoske revolucije boste plesali na ritme raperja Nipke, Treh kraljev (Zlatko, Klemen Klemen, RecycleMan) in skupine Happy Ol’ McWeasel. Mestni trg bosta ogreli Helena Blagne in Nuša Derenda.

31. 12. ob 20.00 / različne lokacije v središču Ljubljane

Silvestrovanje v Ljubljani (Foto: Matej Kastelic)
Silvestrovanje v Ljubljani (Foto: Matej Kastelic)

V Cirkusu
Zadnja zabava v letu bo pretkana z žametnim glasbenim izborom rezidentov Cirkusa in pozitivno energijo, ki vas bo ponesla v leto 2018. Noč bo preplavljena z aktualnimi in klasičnimi žurerskimi hiti, vse skupaj pa bo zavito v prepoznavno cirkuško produkcijo. Vrhunski francoski šampanjci in privlačen program bodo spodbodli vašo igrivost ter vas popeljali v novo leto. Prepustite se toku in se pustite zapeljati.

31. 12. ob 22.00 / Klub Cirkus / Ljubljana

V klubu Top Six
Vstopite v leto 2018 v klubu Top Six in si ob kozarcu penine privoščite zares »top« pogled na ognjemet z gradu. Ob najboljših hitih se boste na najdaljšo noč v letu vrteli v nepozabni družbi, prigrizki, sadje, pijača dobrodošlice in polnočna penina pa so že vključeni v vstopnino.

31. 12. ob 22.00 / Klub Top Six / Ljubljana

Silvestrovanje v Cirkusu (Foto: Marko Delbello Ocepek)
Silvestrovanje v Cirkusu (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Silvestrska noč visoko nad mestom
Vabljeni na silvestrovanje visoko nad mestom, kjer lahko s kozarcem penine v roki občudujete spektakularen ognjemet z Ljubljanskega gradu in okolice. Da vam bo pričakovanje novega začetka ostalo v kar se da lepem spominu, so za vas pripravili pestro ponudbo.

31. 12. ob 18.00 / Nebotičnik Skyscraper / Ljubljana

V klubu K4
Po že dveh epskih novoletnih norišnicah bo Štirka v novo leto spet skočila z edinim basovskim žanrom posvečenem novoletnim žurom v Ljubljani, Drop That New Year Bass: trap, drum & bass, liquid, grime, bass, rap, dancehall, phonk.

31. 12. ob 23.00 / Klub K4 / Ljubljana

Silvestrovanje v klubu K4 (Foto: Petra Švajger)
Silvestrovanje v klubu K4 (Foto: Petra Švajger)

Silvestrovanje 2018 Maribor

V centru
Silvestrovanje v Mariboru je edinstveno doživetje v starem mestnem jedru z najdaljšo tradicijo v celotni Sloveniji. Za odlično zabavo večtisočglave množice na zelo priljubljenem silvestrovanju bodo letos poskrbeli Tanja Žagar & Avantura in The Rocktors.

31. 12. od 21.00 dalje / Trg Leona Štuklja / Maribor

KMŠ Silvestrovanje
Prav je, da je praznovanje novega leta nekaj norega. In naj bo tako tudi letos. Vstop v leto 2018 lahko pričakate v klubu, kjer se res dogaja. Zabava je namenjena starim prijateljem in znancem, partnerjem in dolgoletnim simpatijam ter najdenim zdomcem. Kakšna je bila vaša noč, boste razmišljali še dolgo v novem letu, v KMŠ pa ničesar ne prepuščajo naključju. Ob polnoči vas čaka brezplačna penina, glasbene hite pa bo jutra serviral Toni Božanski.

31. 12. ob 22.00 / Klub KMŠ Maribor / Maribor

Silvestrovanje v Mariboru (Foto: MP Produkcija / maribor-pohorje.si)
Silvestrovanje v Mariboru (Foto: MP Produkcija / maribor-pohorje.si)

Silvestrovanje 2018 Piran in Portorož

Na silvestrovanju v Piranu bodo za odlično vzdušje poskrbeli Big Foot Mama in Isaac Palma, zmagovalec letošnjega festivala Melodije morja in sonca. Na prvi dan novega leta ne zamudite novoletnega popoldneva s tradicionalnimi skoki v morje in ognjemetom na portoroški plaži.

31. 12. ob 21.00 in 1. januarja ob 14.00 / Tartinijev trg, Centralna plaža Portorož, Trg prekomorskih brigad / Piran, Portorož

Silvestrovanje 2018 Celje

Ob 12.00 bo na vrsti silvestrovanje za otroke v Pravljični deželi na Glavnem trgu. Zabava bo traja do 13.00, ko Pravljična dežela zapre svoja vrata v letu 2017. Pravljična gostja bo Ditka. Ob 22.00 se začne silvestrovanje na prostem, kjer boste rajali s Kingstoni.

31. 12. ob 22.00 / Krekov trg / Celje

Silvestrovanje v Portorožu  (Foto: Arhiv Avditorija)
Silvestrovanje v Portorožu (Foto: Arhiv Avditorija)

Silvestrovanje 2018 Bled

V Zdraviliškem parku bodo v okviru Zimske pravljice nastopili Gregorji, v Trgovskem centru pa Gino z bandom, 7-člansko pop zasedbo.

31. 12. ob 22.00 / Zdraviliški park, Trgovski center Bled / Bled

Silvestrovanje 2018 Kranj

V Kranju bodo za dobro zabavo poskrbeli Pop Design, silvestrovanje pa bo potekalo tudi v KlubBaru in v hotelu Bellevue.

31. 12. od 22.00 / Glavni trg / Kranj

Silvestrovanje 2018 Koper

V Taverni vas bodo v novo leto popeljali Žavbi band in Gedore.

31. 12. ob 20.00 / Taverna / Koper

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!