Rodina Balin (Suzana, Oliver a Gianluca sú víťazné trio) sa presťahovala z Milj do Koperu, kde pokračuje v tradícii svojho štýlu varenia. V rodinnom bistre ponúkajú kvalitné pizze zo starostlivo vybraných surovín: z múky, mletej medzi mlynskými kameňmi, paradajky bez konzervantov, kvalitne varené prosciutto bez lepku a laktózy, mozzarella...
Krožna cesta 3a
Dill
Vse sestavine pri dobaviteljih skrbno izberejo, odlikujejo pa se prav po skrbi za kakovost končnega izdelka, ki ga ponudijo stranki. Po Sloveniji so poznani po svoji črni pici, bili pa so tudi prva picerija v Trstu, ki je ponujala pico z aktivnim ogljem.
Poleg pic ponujajo še ombolo v testu, meso na oglju, istrski pršut, izredne črne burgerje in sladice izpod rok kuharskega mojstra Gianluce, poznanega kot izvrstnega slaščičarja, katerega delo je bilo večkrat odlikovana z medaljami Sladke Istre.
Galerija – Bistro San Marco
Viac informácií:
sanmarco.si