fbpx

Dni slimačích špecialít v taverne a vinárni Zenon

Specialiteta: Polži

Počas dní slimačích špecialít poteší gurmánov v krčme a vinárni Zenon. Gurmánsku pochúťku Helix Aspersa Muller pripraví šéfkuchár Žiga Mandelc na rôzne spôsoby.

Dôležitá informácia
Kedy?
do
Kde?
Zenon, Brtonigla, Hrvaška
Facebooková udalosť
Vstupné
Cena menija 60€/osebo

Slasten meni z več hodi bo oplemeniten s Cattunarjevimi najboljšimi vini, štirimi vrstami malvazije, ki raste na štirih vrstah zemlje – kar je posebnost Brtonigle v hrvaški Istri, teranom barrique a ružo muškat. Polžereja Kubelj bo za ta dogodek priskrbela vrtne polže Helix Aspersa Muller, gre za sorto, ki je namenjena prav prehranjevanju in zelo cenjena v svetovnih kuhinjah.

Specialitete bomo pripravljali v konobi in enoteki Zenon, ki med dobro uveljavljenimi gostinci v hrvaški Istri, po odzivih domačih in tujih gostov sodeč, uspešno orje ledino. Okuse s krožnikov bo imenitno dopolnil Cattunar, vrhunski lokalni vinar, s svojo žlahtno kapljico.

Viac informácií

Rezervacije so obvezne. Število mest je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo prijavo na:
mob. št. 00385 95 897 90 31 ali info@konoba-zenon.com.

Viac informácií na:
www.farmakubelj.si
www.vina-cattunar.hr
www.konoba-zenon.com

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.