Gostilnu pri Trubarjeva mami otvoria 4. apríla v Gospodarski razvatsvišče, kde sa budú podávať domáce slovinské jedlá, ale aj ručne vyrábané cestoviny, zákusky a široký výber nápojov.
Dunajska 18
Ľubľana
Golaž iz slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjska potrebuševina in ajdovi žganci, kislo zelje in ocvirki, leteči žganci … Vse te avtohtone slovenske jedi vas bodo pričakale v Gostilni pri Trubarjevi mami v kletnih prostorih dvorane Jurček, ki se odpira 4. aprila.
Vse sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave, tudi z glasbo v živo. Gostilna pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski kuharski mojster Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau, in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, …
Viac informácií:
kavalgroup.si