fbpx

Na lodi po Ljubljanici s majstrom šéfkuchárom Igorom Jagodičom

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici

Šéfkuchár Igor Jagodic (Kaval Group) a kapitán lode Ľubľana Tomo Zupančič nás opäť pozývajú na kulinárske pôžitky popri rieke siedmich mien - Ljubljanica.

Dôležitá informácia
Kedy?
Kde?
Cankarjevo nabrežje (slaščičarna Lolita)
organizátor
Facebooková udalosť
Vstupné
90€ (vključuje 5 hodni menu Chefa Igorja Jagodica, vinska spremljava, voda, kava, 2 urni prevoz z ladjico, živa glasba)

Kulinársky pôžitok je lahko čudovito darilo za rojstni dan, obletnico poroke ali poslovni dogodek, seveda pa je lahko tudi nepozaben romantičen večer na reki sedmerih imen – reki Ljubljanici.

Gostje teh prečudovitih in drugačnih večerov spoznavamo kulinarične mojstrovine Ljubljane in Slovenije. Plujemo po reki Ljubljanici in kljub nevarnosti povodnega moža okušamo sladkosti znamenite torte Stolp – Ljubljanski grad.

ČÍTAJ VIAC: Aké sú tradičné vianočné večere vo svete?

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.
Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.

Večerja na ladjici vključuje 5-hodni meni chefa Igorja Jagodica ob spremljavi vin domačih in tujih vinarjev.

5-hodni meni:

Kapitanov pozdrav čolnarjem na ladjici Ljubljana

  • Pršut s pršutovo peno

Kaj so ujeli trnovski ribiči

  • Dimljena postrv, majoneza s hrenom, gel jabolka, jabolko, radič, zelišča, gel rdeče pese

Kdor pluje, hladno juho v nebesa kuje!

  • Paradižnikova hladna juha, mladi sir, zelišča

To, kar je najboljše za kapitana, je tudi za čolnarje

  • Telečja lička, “zakon Slovenije” ali pražen krompir, pečeno korenje, tartufi

Sladki okusi Ljubljane na Ljubljanici

  • Torta Stolp Ljubljanski grad, pehtranov sladoled
  • Lolitina kava

Nekaj utrinkov s kulinaričnega razvajanja na Ljubljanici:

Viac informácií

Viac informácií;
kaval-group.si

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.