fbpx

ŠKAMPOVA NABODALCA S PREKAJENIM SIROM NA ROŽMARINOVI VEJICI

SESTAVINE:16 dkg očiščenih škampovihrepkov16 dkg prekajenega sira8 vejic svežega rožmarina10 dkg sveže rukolePRIPRAVA:Očiščene škampove repke in navečje kocke narezan prekajen sirizmenoma nabodemo ...

SESTAVINE:
16 dkg očiščenih škampovih
repkov
16 dkg prekajenega sira
8 vejic svežega rožmarina
10 dkg sveže rukole

PRIPRAVA:
Očiščene škampove repke in na
večje kocke narezan prekajen sir
izmenoma nabodemo na
rožmarinovo vejico. Nabodalca
popečemo na hitro z obeh strani na
oljčnem olju ali žaru, jih pokapljamo
z limoninim sokom in oljčnim oljem z
rožmarinovo vejico in postrežemo
kot imenitno toplo predjed

Recept so pripravili v restavraciji Angel,
Mercator center, Ljubljana
www.kaval-group.si/angel

Prejšnje
Rožmarin

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.