fbpx

Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

Pogled iz terase v dnevni prostor

V stanovanje prenovljeno bivše skladišče navdušuje z zračnostjo, sodobno opremljenim interierjem in spuščeno notranjo teraso. Slednja v notranjost stanovanja prinese izjemno veliko svetlobe in doda tisto piko na i, ki je pri prenovi in opremljanju našega doma tako zelo pomembna.

Tribeca na Manhattnu je eno izmed najbolj priljubljenih območij v New Yorku, ki privablja vse, ki imajo željo po bivanju v prostornih stanovanjih, ki so v bistvu prenovljena skladišča. V stanovanje prenovljeno bivše skladišče za kaviar, ki si ga lahko ogledamo v galeriji, navdušuje z zračnostjo, sodobno opremljenim interierjem in spuščeno notranjo teraso. Inovativno prenovo, s katero so arhitekti delček zelene zunanjosti in obilo naravne svetlobe prenesli v notranjost stanovanja, so si zamislili pri newyorškem arhitekturnem biroju Andrew Franz Architect PLLC.

PREBERITE ŠE: Zimske počitnice: Majhne zimske koče za veliko udobje

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.andrewfranz.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.