fbpx

“Open Mic” glasbeni večeri: Tedenski odprti mikrofon v Daktariju

V Daktariju se z nedeljo, 1.3.2015, pričenjajo “Open Mic” tedenski glasbeni večeri, ki jih bo gostil kantavtor Kieran Garvey (No Sailor). Tedenski odprti mikrofon je idealna priložnost za vse, ki bi se radi preizkusili na odru in vse, ki si v nedeljo zvečer želijo prisluhniti prijetni akustični glasbi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Krekov trg 7, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost

Daktariju se z nedeljo, 1.3.2015, pričenjajo “Open Mic” tedenski odprti mikrofoni – sproščeni glasbeni večeri zabavnega preigravanja glasbe in sproščenega druženja, ki jih bo gostil kantavtor Kieran Garvey, poznan tudi pod ustvarjalnim imenom No Sailor.

Kieran Garvey (No Sailor).
Kieran Garvey (No Sailor).

Open Mic dogodki so idealna priložnost za vse, ki bi se radi preizkusili na odru in vse, ki si v nedeljo zvečer želijo prisluhniti repertoarju sodobnih mestnih trubadurjev. Nastopajoči posamezniki in skupine se bodo lahko v enem večeru predstavili tudi do trikrat, pri čemer jim bodo na voljo mikrofoni, klavir in akustična kitara, s seboj pa bodo lahko prinesli tudi svoja glasbila. Open Mic z veseljem sprejme vse, od začetnikov do starih glasbenih mačkov, fane Miley Cyrus, Boba Dylana in vse, ki pesmi pišejo tudi sami…

Kantavtor Kieran Garvey (No Sailor) na Dakatrijevem odru.
Kantavtor Kieran Garvey (No Sailor) na Dakatrijevem odru.

Dodatne Informacije

Več informacij:

www.facebook.com/nosailorwww.daktari.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.