fbpx

Škornji za sneg in dež 2019: šik modeli, ki so videti res super

Škornji za sneg in dež 2019 niso le lepi, so tudi funkcionalni, topli in praktični. In to je tisto, kar je na koncu dneva najpomembnejše.

Jesensko deževje je tukaj in videti je, da ne bo kaj hitro ponehalo. Pred nami so še hladnejši dnevi, ki bodo prinesli temperature pod ničlo in snežno odejo. Kaj bomo obule takrat? Da boste lažje našle tisti svoj idelani modni kos zimske omare, ki bo kombinacija udobja, praktičnosti in modnih trendov, smo pobrskali za škornji za sneg in dež 2019, ki se že nahajajo v trgovinah. Čeprav takšni čevlji velikokrat niso v prvem planu (vse si želimo tistih seksi škornjev s peto), so v tistih najhladnejših dnevih nepogrešljivi. In ne, to niso le okorni čevlji, ki bi jih imele kvečjemu na kak pohod v gorate predele, ampak so zelo, zelo privlačni. Nekaj najboljših letošnjih modelov vas čaka v galeriji.

Galerija: škornji za sneg in dež 2019

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!