fbpx

Škucove packarije – Glej tička

Glej tička je lutkovna predstava gledališča Papelito in je namenjena otrokom od 3. leta naprej. Glavni junak predstave so škarje, ki kar sproti kaj odstrižejo, če je česa preveč ali odrežejo, če kje kaj manjka. Roke pa nato sestavljajo in izumljajo različne oblike v pisane papirnate kreature. Kakor vse druge ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
ŠKUC, Stari trg 21, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Glej tička je lutkovna predstava gledališča Papelito in je namenjena otrokom od 3. leta naprej. Glavni junak predstave so škarje, ki kar sproti kaj odstrižejo, če je česa preveč ali odrežejo, če kje kaj manjka. Roke pa nato sestavljajo in izumljajo različne oblike v pisane papirnate kreature. Kakor vse druge dosedanje predstave gledališča Papelito, je tudi ta nekakšen papirnati muzikal, gibljiva glasbena slikanica, kjer podobe govorijo brez besed. Po predstavi bo sledila še ustvarjalna delavnica Strigalnica, pod vodstvom Braneta Solce, ki je reprodukcija nastajanja predstave. Za striženje, barvanje, lepljenje, gubanje ni potrebno kakšno predznanje, saj lahko vsak otrok z malo domišljije hitro naredi nekaj prikupnih gibljivih figuric, ki so same zase že prave papirnate igračke.

Naslednje
Tamara Drewe

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.