fbpx

Po belih strminah s sanmi Crazy Bob

Sankanje s sanmi Crazy Bob je lahko za vsakega malčka prav posebno zimsko doživetje.   Kmalu bo na naša vrata potrkala zima, ki bo prinesla prve snežinke in sneg, pa tudi nova zimska doživetja in aktivnosti na snegu. Vsak otrok prav gotovo že komaj čaka na prve pobeljene hribčke in spuščanje ...

Sankanje s sanmi Crazy Bob je lahko za vsakega malčka prav posebno zimsko doživetje.

 

Kmalu bo na naša vrata potrkala zima, ki bo prinesla prve snežinke in sneg, pa tudi nova zimska doživetja in aktivnosti na snegu. Vsak otrok prav gotovo že komaj čaka na prve pobeljene hribčke in spuščanje po belih strminah z svojimi sanmi. V Baby Centru so letos svojo zimsko ponudbo razširili z novim modelom sank, KHW Crazy Bob, ki so neverjetno trpežne sani. Prav tako jih odlikujejo inovativen koncept, izpopolnjen dizajn, odlične navigacijske sposobnosti ter ergonomsko oblikovan sprednji in zadnji del. Sani Crazy Bob so zelo lahke, njihovo sestavljanje in zlaganje pa je hitro ter preprosto. Sani so izdelane iz visoko vzdržljivega materiala, ki je odporen na mraz, vgrajeni tekač iz nerjavečega jekla pa omogoča optimalne drsne lastnosti in stabilnost sani na vseh vrstah snega ter na vseh višinah. Sanke KHW Crazy Bob so primerne za otroke od 5. leta starosti naprej. Sanke so na voljo v nekaterih trgovinah Baby Center, pa tudi v spletni trgovini www.babycenter.si.

 

www.babycenter.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.