fbpx

Igriva Duns in Smafolk v Mika.si

Pisana jesen je prinesla v otroško spletno trgovino Mika novi modni blagovni znamki za otroke Duns iz Švedske in Smafolk iz Danske.   V otroški spletni trgovini Mika nas že čakajo igrive jesenske in zimske kolekcije otroških oblačil danskih blagovnih znamk Phister & Philina in ...

Pisana jesen je prinesla v otroško spletno trgovino Mika novi modni blagovni znamki za otroke Duns iz Švedske in Smafolk iz Danske.

 

V otroški spletni trgovini Mika nas že čakajo igrive jesenske in zimske kolekcije otroških oblačil danskih blagovnih znamk Phister & Philina in Cupcake. Poleg obeh omenjenih znamk sta se jima jeseni pridružili še dve novi blagovni znamki otroških oblačil s pridihom skandinavskega dizajna. Prva je prikupna blagovna znamka iz Švedske Duns, ki je bilo ustanovljena leta 2007 v Gothenburgu na Švedskem. Od takrat ustvarijo letno štiri kolekcije za otroke od rojstva pa do desetega leta starosti. Oblačila so izdelana iz 100-odstotnega organskega bombaža in po načelih pravične trgovine. Blagovna znamka Duns je postala priljubljena predvsem zaradi igrivih, barvitih vzorcih, svoje unikatnosti in kakovostnih oblačil. Danska blagovna znamka Smafolk nas popelje v edinstven otroški domišljiski svet, kjer prevladujejo žive, vesele barve in smešni retro potiski. Tako kot pri Dunsu tako tudi pri Smafolku prisegajo na organski bombaž, udobne kroje in trpežne kakovostne materiale, drznost kombiniranja živih barv in potiskov, predvsem pa na edinstven, igriv skandinavski dizajn.

 

www.mika.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.