fbpx

SkyShowtime: ponudnik pretočnih vsebin prihaja v Slovenijo že konec tega leta

Foto: SkyShowtime

Vseevropski ponudnik pretočnih vsebin napoveduje nadaljnjo širitev po Evropi. Svoje delovanje bo 14. decembra 2022 razširil v Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Črno goro, na Kosovo, Hrvaško, Srbijo in v Slovenijo.

SkyShowtime – odlični ponudnik pretočnih vsebin v Evropi – je v Amsterdamu gostil ekskluzivni evropski predstavitveni dogodek, ki so se ga udeležili številni mednarodni zvezdniki in vodilni ponudniki storitev. Na dogodku je izvršni direktor SkyShowtime Monty Sarhan razkril, da bo storitev decembra pričela delovati na številnih območjih srednje in vzhodne Evrope. V Bosni in Hercegovini, Bolgariji, Črni gori, na Hrvaškem, Kosovu, Hrvaškem, Srbiji in v Sloveniji bo SkyShowtime na voljo od 14. decembra s svojo vrhunsko ponudbo izvirnih vsebin. Storitev se bo februarja 2023 razširila še na Albanijo, Češko, Madžarsko, Severno Makedonijo, Poljsko, Romunijo in Slovaško.

SkyShowtime združuje najboljšo zabavo iz največjih svetovnih studiev ter ponuja na tisoče ur kakovostne zabave za vso družino. Storitev bo ponudila širok izbor najbolj pričakovanih serij in filmov
na svetu.

Foto: SkyShowtime

Na evropskem predstavitvenem dogodku v Amsterdamu, ki ga je vodil Alex Zane, nagrajeni filmski novinar in televizijski voditelj, so bili predstavljeni novi in ekskluzivni programi, ki bodo na SkyShowtimeu premierno predvajani v prihodnjih mesecih. SkyShowtime bo na enem mestu ponujal premiere filmskih uspešnic, nove vrhunske serije, otroške in družinske vsebine ter kuriran izbor filmskih kompletov Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios in Peacock. SkyShowtime bo ponudil tudi lokalne izvirne programe, dokumentarce in posebne oddaje.

SkyShowtime je 20. septembra letos začel delovati na Danskem, Finskem, Norveškem in Švedskem, 25. oktobra pa se je razširil še na Nizozemsko in Portugalsko. Po decembrskem začetku predvajanja v
Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Kosovu, v Črni gori, Srbiji in v Sloveniji bo SkyShowtime do prvega četrtletja leta 2023 nadaljeval z širitvijo v Španijo, Andoro ter v Srednjo in Vzhodno Evropo.

Nadaljnje podrobnosti o programih in cenah za Srednjo in Vzhodno Evropo bodo objavljene pred začetkom predvajanja programa SkyShowtime 14. decembra.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.