fbpx

H&M praznična kolekcija 2022: bodi zvezda novoletnih zabav

Foto: H&M

H&M vas vabi na praznovanje v čarobni svet Brasserie Hennes, ki se je za praznike spremenil v snežno pokrajino, navdihnjeno z diskom - je prijetna, vabljiva in prekipeva od prazničnega navdušenja. Igralka Chloë Sevigny in glasbenik Anderson Paak za to sezono v H&M-ovi bleščeči novi kolekciji žarita kot zvezdi.

V praznični kolekciji H&M 2022 se vse blešči in sije – to je prava stilska pravljica, ki z neustavljivimi barvami in teksturami spodbuja samozavest. Kolekcija se osredotoča na zabavo, ključni kosi pa so prefinjeni in vključujejo nežno roza obleko, roza bleščečo obleko z dolgimi rokavi, črno obleko z resicami in elementi bleščic ter srebrno obleko z visokim izrezom in bleščicami.

Foto: H&M
Foto: H&M

Črna obleka z resicami, mini obleka z bleščicami v mornarsko modri barvi ter set s skrajšanim puloverjem in krilom z resicami so dodatni omembe vredni kosi. Izraziti modni dodatki, kot so bleščeč naglavni kos s kristali, drzni roza uhani s kristali in modrček s kristali, želijo biti v središču pozornosti. Bleščeče pete s platformo, črni škornji nad koleni s peto in roza čeveljci so idealni za plesišče.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Kosi kolekcije bodo na voljo od 10. novembra v prodajalnah in na hm.com.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.