fbpx

Slovenika.eu: spletna trgovina s kakovostnimi slovenskimi izdelki & novimi delovnimi mesti

V začetku meseca je zaživela prav posebna spletna trgovina, kjer so na enem mestu zbrani kakovostni slovenski izdelki, med katerimi najdemo tudi veliko tistih, ki jih srečamo na Kickstarterju. Za spletno trgovino Slovenika.eu stoji mlada petčlanska ekipa, ki si želi na enem mestu združiti slovenske proizvajalce, s tem pa spodbujati tudi število delovnih mest in proizvodnjo kakovostnih slovenskih izdelkov.

Spletna trgovina Slovenika.eu želi postati izložba slovenske ustvarjalnosti in združuje že več kot 190 unikatnih izdelkov. Pestra ponudba obsega vse od pohištva, dodatkov za dom, oblačil in modnih dodatkov, nege telesa, rekvizitov za prosti čas pa do kulinaričnih dobrot. Med njimi najdemo tudi nekaj svetovno znanih izdelkov, ki so se med drugim uspešno predstavili na platformah za množično financiranje. Najbolj zveneči med njimi so Chipolo, LL stol, Dee Lee Doo in Ondu. Trgovina trenutno združuje 30 slovenskih proizvajalcev, številka pa iz dneva v dan narašča.

Leon Bračko je idejo o spletni trgovini, ki bi združevala slovenske izdelke, dobil lani
Leon Bračko je idejo o spletni trgovini, ki bi združevala slovenske izdelke, dobil lani

PREBERITE ŠE: Morpholio Board APP: aplikacija za notranje oblikovalce in ljubitelje pohištva

Poleg zagotavljanja kakovostne slovenske ponudbe, je ena izmed glavnih želja Slovenike na enem mestu združiti zlasti mikro, majhna in srednja slovenska podjetja, ki ne vlagajo veliko v trženje in so širši slovenski javnosti neprepoznavna. Ravno ta podjetja namreč ustvarjajo kar 70 odstotkov oziroma 556 tisoč delovnih mest v gospodarstvu, z dvigom njihove prepoznavnosti pa se lahko povpraševanje po njihovih izdelkih še poveča, s tem pa tudi število delovnih mest.

Chipolo

Dee Lee Doo

Ondu

LL stol

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!