fbpx

Smartus: od spletne do fizične trgovine

Spletna trgovina Smartus, specializirana za prodajo priznanih in visoko kakovostnih kitajskih blagovnih znamk iz sveta elektronike, je odprla svojo prvo fizično trgovino v Sloveniji, v ljubljanskem BTC-ju, v dvorani A.

Izdelki, ki so si jih potrošniki doslej izbirali le po spletu, bodo po novem na voljo tudi v prodajnem salonu. Na novem prodajnem mestu bo mogoče izdelke tudi preizkusiti, preveriti kateri od njih ima lastnosti in funkcije, ki jih posameznik išče in se na podlagi tega odločiti za nakup.

Ponudba izdelkov je pestra, saj zajema vse od izdelkov za pametni dom, telefonijo, pametnih ur, avdio in video naprav, pa vse do električnih koles in skirojev ter dodatkov in opreme. Podjetje na slovenskem trgu zastopa priznane blagovne znamke, med katerimi najdete: Xiaomi, Jimmy, Ado, Amazfit, Aqara, Imilab, Kieslect, Roborock, Yeelight, Viomi, Tronsmart in mnoge druge.

Smartus z odprtjem fizične trgovine vsekakor dela korak bliže kupcem, saj si bodo v njej posamezniki lahko izdelke pobliže ogledali, spoznali njihove lastnosti, posebnosti in razlike ter se lažje odločili za nakup pravega izdelka zase.

Dodatne Informacije

smartus.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!