fbpx

Horoskop maj 2022: kaj nam prinaša mesec ljubezni

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Maj je mesec ljubezni. Jo boste našli, poglobili, doživeli, zapustili? Kakšno bo vaše življenje v prihajajočem mesecu maju?

Poglejmo, kaj vam zvezde pripravljajo v prihodnjem mesecu – horoskop za maj 2022.

Oven – horoskop maj 2022

Maj bo od vas zahteval maksimalno čustveno zadržanost. Le uravnoteženi predstavniki tega znamenja bodo lahko napredovali v karieri in pridobili pomembne finančne koristi. Pri delu morate biti bolj ustvarjalni. Sčasoma preizkušeni pristopi ne bodo več delovali in ne bodo prinesli pričakovanih rezultatov. Nepričakovani finančni izdatki vezani na dom in družino vas lahko spravijo s tira. Možno je, da si bodo samski ovni želeli skleniti resno razmerje in začeti veliko ljubezensko zgodbo. Ne izčrpavajte se z dietami, ampak poskušajte jesti uravnoteženo.

via GIPHY

Bik – horoskop maj 2022

Predstavniki tega znamenja bodo morali trdo delati, da bi okrepili svoj finančni položaj. Za bike bo pomembno, da delo končajo pravočasno. V tem času lahko zgradite trdne temelje za uspeh do konca leta. Na področju ljubezenskih odnosov vas čaka srečanje, ki se bo izkazalo za resnično usodno in ga pripeljalo do osebe, s katero želi povezati svoje prihodnje življenje. K reševanju družinskih problemov boste morali pristopiti maksimalno taktično – pretirana neposrednost vas lahko resno zaplete z ljubljeno osebo.

via GIPHY

Dvojčka – horoskop maj 2022

Ne zapravljajte, tudi če bodo finančni prihodki stalni. Možno je, da vam bo prav ta prihranek omogočil, da do konca leta uresničite svoje stare sanje v obliki več bivalnega prostora ali novega avtomobila. Ostali nakupi lahko počakajo. V obdobju Lune bodo postala nekatere vsakdanje stvari precej problematične. Rešili boste nekaj nujnih težav. Ne zavračajte problemov, ne tlačite jih pod preprogo, od njih je v resnici odvisno dobro počutje vaše družine.

via GIPHY

Rak – horoskop maj 2022

Samski bodo morali več pozornosti nameniti svojemu videzu. Seveda ste že zdaj neustavljivi, a priložnost za zanimiva poznanstva bodo imeli le tisti, ki so videti negovani in elegantni. Predstavniki tega znamenja bodo morali pokazati zbranost in natančnost. Le tako bodo lahko dosegli uspeh v tekmi za svoje cilje. To priporočilo pokriva absolutno vsa področja življenja. Na delu se obeta mirno obdobje. Zvezde ta mesec ne priporočajo zadolževanja.

via GIPHY

Lev – horoskop maj 2022

Kljub svoji samostojnosti se boste morali po pomoč obrniti na svoje sodelavce. Le tako boste lahko dosegli visoke rezultate in prepoznavnost na profesionalni ravni. Če imate vodstvene lastnosti, vas čaka uspeh. Levom ne bo težko okužiti zaposlenih s svojim navdušenjem. Uspešno realiziran projekt bo prinesel ne le slavo, ampak tudi dostojno nagrado za vložena prizadevanja. Odpravili se bodo na noro nakupovanje, ki ga že dolgo načrtujejo. Osamljeni levi lahko računajo na obetavno romanco, a le, če bodo sami naredili prvi korak.

via GIPHY

Devica – horoskop maj 2022

Device bi morale poskrbeti za rutinske zadeve. Možno je povečanje dohodka, najverjetneje bo finančni tok prišel od zunaj. Vaš hobi ali služba bo končno postala vir dohodka. Hiša bo postala kraj, ki ga boste doživeli kot zanesljivo trdnjavo. Družinski člani bodo poskrbeli za večino gospodinjskih opravil, tako da boste imeli možnost dihati. Samske device, pazite nase, da ne postanete žrtev manipulantov in narcisov.

via GIPHY

Tehtnica – horoskop maj 2022

Če že dlje časa želite spremeniti svoj poklic ali delovno mesto, čas je, da naredite korake v tej smeri. Delujte odločno in zvezde vam bodo dale vso podporo in možnosti za uspeh. Vprašanje financ lahko postane kamen spotike. Ne poskušajte popraviti situacije z lahkim zaslužkom. Samske tehtnice ne bodo imele časa za zabavo – vse njihove misli bodo usmerjene le v osebno rast. Možen je povečan stres.

via GIPHY

Škorpijon – horoskop maj 2022

Čaka vas veliko prijetnih presenečenj, zato se pripravite na težko pričakovano selitev ali globalne nakupe, ki jih boste brez problema financirali. Ne izposojajte si denarja, saj lahko izgubite dobrega prijatelja. Osebno življenje bo zadovoljilo harmonijo in popolno medsebojno razumevanje. Samski lahko srečajo staro ljubezen, ki se bo spremenila v novo romanco. Vendar ne računajte na dolgotrajno zvezo.

via GIPHY

Strelec – horoskop maj 2022

Ko se pojavijo težave, se iz njih naučite potrebnih lekcij. V službi so možni prepiri zaradi osebe, ki je zmedla dobro uigrano ekipo. Brez skrbi vse bo dobro. Družina bo potrebovala vašo pomoč pri življenjskih težavah. Pogosto se bodo obrnili na vas po nasvet in podporo. Samski strelci, vsaka romanca, ki se je začela ta mesec, nosi tveganje, da se konča z razpadom.

via GIPHY

Kozorog – horoskop maj 2022

Pojdite naproti novim dosežkom. Živite za danes in načrtujte prihodnost, zvezde vam bodo pomagale doseči nove profesionalne višine. Maj bo še posebej dober za tiste, ki se ukvarjajo z intelektualnim delom. Sveže ideje in inovativni pristopi bodo vaši nepogrešljivi spremljevalci. Lahko računate na nepričakovane denarne prilive. Sfera osebnega življenja bo zasijala z novimi barvami. Kozorogi bodo končno lahko osvojili pozornost osebe, ki je že dolgo predmet njihovih romantičnih sanj.

via GIPHY

Vodnar – horoskop maj 2022

Vse, kar počnete, se bo končalo dobro, vendar le, če so vaši nameni dobri. Luna bo od vas zahtevala izjemno poštenost. Ne poskušajte nekaj skriti pred drugo polovico. Samski predstavniki tega znamenja lahko začnejo nov odnos. Najverjetneje vas bo z bodočim partnerjem seznanil kdo od skupnih prijateljev, zato ne zavračajte vabil na zabave. Če je mogoče, pojdite ven ob vikendih. Ostanite v naravi, sprehod po poljih in gozdovih vam bo pomagal spraviti misli v red.

via GIPHY

Ribi – horoskop maj 2022

Vaše želje se bodo uresničile. Maj bo prinesel zasluženo priznanje tistim, ki že dolgo ljubijo ustvarjalnost. Vaša sorodna duša bo z poskušala vnesti novo noto v odnos. Tudi če vam vse ideje niso všeč, prevzamete to pobudo s hvaležnostjo. Bodite pozorni na samoizobraževanje. Začnite gledati svoje najljubše serije brez podnapisov in si izboljšate svoje znanje tujih jezikov. Izogibajte se hitri hrani, bodite fizično aktivni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!