fbpx

Slovenski knjižni sejem 2017

Slovenski knjižni sejem 2017 bo potekal od 22. do 26. novembra 2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Poleg stojnic z najrazličnejšimi knjigami (na katere bo možno uveljavljati tudi raznorazne popuste), se bo možno na sejmu udeležiti raznoraznih predavanj, pogovorov, okroglih miz, delavnic in predstav. Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Cankarjev dom, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
0€

Letošnje leto bo Slovenski knjižni sejem 2017 potekal med 22. in 26. novembrom 2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Korenine Slovenskega knjižnega sejma segajo že v leto 1972 in v 45 letih svojega delovanja je sejem postal najpomembnejša tovrstna prireditev na naših tleh. Na sejmu bo možen nakup knjig na stojnicah posameznih založb, kjer bo možno tudi uveljavljati raznorazne popuste in ugodnosti. Zraven pa bodo dogajanje popestrila razne delavnice, predavanja, pogovori s pisatelji, predstave in okrogle mize. Več o programu si lahko ogledate na tej spletni povezavi. Se vidimo v Cankarjevem domu!

PREBERITE ŠE: Liffe 2017: 28. Ljubljanski mednarodni filmski festival

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.knjiznisejem.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.