Slušalke Bang & Olufsen x Rimowa Beoplay H9i: prestiž na kvadrat

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj dobimo, ko moči združita Rimowa in Bang & Olufsen? Kakovostne brezžične slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i v zapeljivem kovčku, ki so prestiž na kvadrat!

Rimowa in Bang & Olufsen sta sodelovala pri ustvarjanju omejene izdaje slušalk Beoplay H9iNovi model je izdelan iz obstojnih materialov, kakršna sta denimo anodiziran aluminij in mehko usnje. Shranjen je v Rimowinem kovčku srebrne barve, eno od ušesnih skodelic krasi Rimowin, drugo pa B&O-jev logotip.

Slušalke ne prepričujejo le s svojim očarljivim dizajnom, pač pa tudi s funkcionalnostjo. Poskrbele bodo za dušenje okoliškega hrupa in izjemno kvaliteto zvoka. Uporabniki bodo z njimi upravljali na dotik. Za kakovostno tonsko ravnovesje bodo poskrbeli 40-milimetrski elektrodinamični gonilniki.

Slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i, ki se bodo izkazale kot odlične sopotnice na potovanju, so ocenjene na 900 dolarjev (preračunano približno 800 evrov). Prvi kupci jih bodo dobili po 15. aprilu letos.

Galerija – Slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i

Dodatne Informacije

Več informacij:
rimowa.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia z novimi člani družine pametnih telefonov: Xperia 1 III, Xperia 5 III in Xperia 10 III