fbpx

Smučarska skakalnica nad Oslom kot Airbnb stekleni penthouse

Spletni ponudnik prenočišč Airbnb je na svoji spletni strani objavil nagradno igro, katere glavna nagrada je bila prenočevanje na vrhu smučarske skakalnice v Holmenkollnu. Preverimo, kako izgleda smučarska skakalnica, preurejena v stekleno penthouse stanovanje, ki ga odlikuje sodobno nordijsko oblikovanje in izjemen panoramski razgled.

Smučarska skakalnica v švedskem Holmenkollnu se dviga več kot 60 metrov nad tlemi. Za nekatere zastrašujoče visoka skakalnica drugim predstavlja oblikovalski izziv in sanjski prostor za prenočevanje. Pri spletnem ponudniku Airbnb so pred kratkim objavili imenitno nagradno igro, katere glavna nagrada je bila prenočevanje v steklenem penthouse stanovanju na vrhu smučarske skakalnice. Interier, ki sta ga oblikovali notranji oblikovalki Melissa Hegge in Nina Holst, odlikuje sodoben nordijski dizajn, stanovanje pa navduši tudi s privatno teraso, s katere je opazovanje Osla in zvezd enostavno čarobno. Tekmovanje so pri Airbnbju odsvetovali vsem, ki se bojijo višine…

PREBERITE ŠE: Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.airbnb.co.uk

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.