fbpx

Lego kocke – Presenetljivi načini ponovne uporabe

Lego kocke so več kot igrača. Ne samo, ker so brezčasne, pač pa, ker jih lahko uporabimo tudi izven otroške sobe. In ker verjetno v zadnjih nekaj generacijah ni otroka, ki si v svojem otroštvu ne bi lastil vsaj nekaj delčkov ene najpopularnejših igrač na svetu, je velika verjetnost- če niste vseh predali mlajšim generacijam v žlahtim, da se vam številne kocke kje valjajo. A zakaj bi se na njih nabiral prah, ko pa jim lahko podaljšate življenje v spremenjeni obliki. Pred vami je nekaj briljantnih idej kako uporabiti lego kocke.

Lego kocke niso uporabne zgolj za burjenje otroške domišljije, ampak jih lahko uporabite tudi kot povsem praktične (hišne) pripomočke. In ker so zaznamovale številna otroštva in so ena tistih igrač, ki se jih kar tako ne znebimo, je veliko možnosti, da zdaj samevajo na kakšnem podstrešju ali v kleti. A da gre za resnično brezčasne igrače, ki jih ne bomo nikoli zares prerasli, priča naslednja serija idej, kako Lego kocke uporabiti na bolj koristen in aktualen način.

PREBERITE ŠE: Projekt Lego X – ko se plastične Lego kocke spremenijo v digitalne

Včasih boste poleg kock rabili še kak pljunek lepila, sicer pa bodo Legice povsem dovolj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.