fbpx

Legosteine - Überraschende Möglichkeiten, sie wiederzuverwenden

Lego kocke so več kot igrača. Ne samo, ker so brezčasne, pač pa, ker jih lahko uporabimo tudi izven otroške sobe. In ker verjetno v zadnjih nekaj generacijah ni otroka, ki si v svojem otroštvu ne bi lastil vsaj nekaj delčkov ene najpopularnejših igrač na svetu, je velika verjetnost- če niste vseh predali mlajšim generacijam v žlahtim, da se vam številne kocke kje valjajo. A zakaj bi se na njih nabiral prah, ko pa jim lahko podaljšate življenje v spremenjeni obliki. Pred vami je nekaj briljantnih idej kako uporabiti lego kocke.

Lego niso uporabne zgolj za burjenje otroške domišljije, ampak jih lahko uporabite tudi kot povsem praktične (hišne) pripomočke. In ker so zaznamovale številna otroštva in so ena tistih igrač, ki se jih kar tako ne znebimo, je veliko možnosti, da zdaj samevajo na kakšnem podstrešju ali v kleti. A da gre za resnično brezčasne igrače, ki jih ne bomo nikoli zares prerasli, priča naslednja serija idej, kako Lego kocke uporabiti na bolj koristen in aktualen način.

WEITERLESEN: Project Lego X - wenn aus Kunststoff-Legos digitale werden

Včasih boste poleg kock rabili še kak pljunek Klebstoffe, sicer pa bodo Legice povsem dovolj.

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.