fbpx

Sony Walkman NW-ZX300: za nemoteno uživanje v glasbi

Veliko ljudi je popolnoma zadovoljnih s predvajanjem glasbe s svojih pametnih telefonov. Ne motijo jih prekinitve, ki jih povzročajo klici, opomniki ter obvestila aplikacij. Morda jim poslušanje glasbe pač ne pomeni toliko, da bi jih to spravljalo v slabo voljo. Potem pa so tisti, ki jim gre to na živce. Ne želijo namreč nikakršne prekinitve med tem, ko jim ušesni bobnič boža glasba, saj jim to predstavlja poseben užitek. In tu na sceno stopi Sonyjev novi "walkman".

Sony Walkman NW-ZX300 je predvajalnik glasbe in zgolj to. Ne želi biti nič drugega. Raje je odličen v tem, kar počne.


Vse se začne že pri ohišju iz brušenega aluminija, ki mu uspe znatno zmanjšati spremljevalno šumenje. Walkman predvaja glasbo v formatu DSD (direct digital stream) z 11,2 MHz, pri tem pa mu pomaga digitalni ojačevalec S-Master HX. Ta kombinacija zagotavlja izjemne rezultate! Bluetooth s podporo za LDAC skrbi za brezžično povezavo par excellence. Na predvajalnik boste prek USB-povezave lahko naložili do 64 GB glasbe, z microCD kartico pa zmogljivost lahko še povečali. Pri poslušanju MP3-posnetkov s 128 kbps bo baterija zdržala celih 30 ur, pri FLAC-formatu pa štiri ure manj. Za brezhibno upravljanje pa je tu 7,8-centimetrski barvni zaslon na dotik TFT iz matiranega stekla ter tipke ob strani ohišja.

Cena za Sony Walkman NW-ZX300 je 700 evrov, na voljo pa bo od prihodnjega meseca naprej. Pa naj še kdo reče, da walkmani niso kul!

Galerija: Sony Walkman NW-ZX300 – za nemoteno uživanje v glasbi

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.