Google Home Mini: tokrat v miniaturni različici

4. oktober bo dan za Google! Takrat bodo namreč pri ameriškem tehnološkem velikanu v San Franciscu predstavili kar nekaj novosti. Večina sicer pričakuje svež veter na področju telefonije, a kot kaže, ne bo govora samo o pametnih telefonih. Predstavili bodo tudi Google Home Mini, majhno različico njihovega digitalnega asistenta. Mi predstavljamo samo nekaj podrobnosti, saj so očitno govorice dobile mlade.

Z Google Home Mini boste lahko upravljali svoj urnik, urejali opomnike, brali novice ter uživali v preostalih funkcijah, ki jih Home ponuja. Home Mini je po videzu podoben potlačenemu ali stisnjenemu ‘večjemu bratu’ Homu. Gornji del, ki se barvno vedno lepo ujema s spodnjim, je mehkejši in opremljen z malimi LED-lučkami. Kaže tudi, da Home Mini ne bo deloval brezžično, a na to bomo morali počakati do uradne predstavitve. Napravica bo na voljo v kot oglje črni barvi s črnim spodnjim delom, v sivi z belim spodnjim delom ter koralni barvi s prav takšnim podstavkom.

Šušlja se, da bo cena za Google Home Mini samo 40 evrov. A počakajmo do 4. oktobra!

Galerija: Novi Google Home – tokrat v miniaturni različici

Dodatne Informacije

Več informacij:
droid-life.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!