fbpx

Sony World Photography Awards 2015 – najboljše fotografije do sedaj

Sony World Photography Awards 2015 je natečaj, ki bo v začetku prihodnjega leta izbral najboljšo fotografijo leta 2014. Prijave so odprte še do 8. januarja 2015, mi pa vam predstavljamo izbor najboljših fotografij, poslanih do sedaj.

Sony World Photography Awards je od svojega začetka združil že na tisoče fotografov iz ogromno držav. Če smo natančni, je bilo od leta 2007 na natečaj poslanih že več kot 700.000 fotografij iz več kot 230 držav. Vsako leto so izmed tisočih zmagovalci izbrani v različnih kategorijah (na primer arhitektura, pokrajina, portret, potovanje…), fotografi pa med seboj tekmujejo glede na to, ali gre za profesionalce, za mlade do 19 let, za študente, ali za vse tiste, ki niso nič od tega ali pa so nekje vmes. Ta globalni dogodek bo v začetku prihodnjega leta zopet tradicionalno v Londonu povezal na tisoče umetnikov objektiva, ki lahko svoje fotografije na natečaj pošljejo še do 8. januarja 2015.

PREBERITE ŠE: Judging America: Moč stereotipov ali katera fotografija je prava

Najboljše fotografije, poslane na natečaj Sony World Photography Awards 2015 do sedaj, si oglejte v naši fotogaleriji!

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.ufunk.net

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.