fbpx

Spa & Wellness Hotel Pinia: privoščite si razvajanje v priljubljeni Malinski

Foto: booking.com

Omamni vonj borovcev in šumenje Jadrana - dobrodošli v Spa & Wellness Hotel Pinia.

Eden najlepših kotičkov na Krku – Malinska, začara z vonjem po borovcih in kristalno čistim morjem. Filozofijo območja, ki je prežet z naravnimi lepotami, pa povzema tudi Spa & Wellness Hotel Pinia.+, ki zagotavlja sproščujoč oddih v objemu narave.

Hotel Pinia je v lasti družine Turčić, ki se že desetletja ukvarja s hotelirstvom in zatorej dobro ve, kaj gostje potrebujejo za brezskrbne počitnice. Družinska zgodba se je začela pisati z majhnim penzionom, kasneje pa so ob le tem zgradili tudi prekrasen hotel z 26 sobami in ga poimenovali Pinia. Pred časom so ponudbo hotela nadgradili z dodatnimi sobami in tremi apartmaji ter dodali bogat wellness in spa program.

Foto: booking.com

42 sob in trije luksuzni apartmaji

Spa & Wellness Hotel Pinia se nahaja tik ob plaži, v neposredni bližini dišečih borovcev in zelenja. Na posestvu se bohotijo nasadi oljk, dišeče sivke in ostalo mediteransko zelenje, ki nudi senco v poletni vročini. Nudi 42 udobno opremljenih sob in 3 luksuzne apartmaje, ki se lahko pohvalijo z balkoni, od koder lahko uživate v prekrasnih pogledih na morje in okolico.

Prava paša za oči je hotelski wellness, z velikim panoramskim bazenom, ki ponuja tudi plavanje porti toku, gejzirje in slapove. V sklopu wellnessa je na voljo tudi velik masažni bazen za 10 oseb, izbirate pa lahko tudi med štirimi različnimi savnami: finsko, bio, turško parno in laconium.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!