fbpx

Porsche Design: sofisticiran zvočnik za prefinjeno poživitev doma

Najboljši izdelki Porsche Design

Porsche Design PDS50; Foto: porsche-design.com

Prenosni zvočniki postajajo vedno bolj popularni, saj lahko z njihovo pomočjo ponesemo glasbo kamorkoli želimo. Porsche Design PDS50 pa je prenosni Bluetooth zvočnik, ki bo poslušanje glasbe dvignil na višjo raven.

Trg je domala preplavljen z obširno ponudbo takšnih in drugačnih prenosnih Bluetooth zvočnikov. Na voljo so različne velikosti, barve, izgledi. Porsche Design je s svojim najnovejšim prenosnim zvočnikom poskrbel, da z izdelkom izstopa iz množice. Prenosni zvočnik Porsche Design PDS50 ima ohišje stolpičaste oblike, ki je narejeno iz enega samega kosa aluminija. V njem je dovolj prostora za 3-palčni zvočnik, 1-palčni visokotonski zvočnik in luknjo za nizke tone.

Porsche Design PDS50; Foto: porsche-design.com

Na spodnjem delu zvočnika se nahaja plošča za brezžično polnjenje, polnimo pa ga lahko tudi preko vhoda USB-C ali klasičnega Vhoda USB. Vodoodporni standard IPX4 omogoča uporabo zvočnika zunaj varnega zavetja doma, integrirana polnilna baterija pa omogoča do 20 ur predvajanja glasbe. Baterija se polni okoli 5 ur, teža zvočnika pa znaša 1.550 gramov. Oblikovno zanimiv in sofisticiran prenosni zvočnik Porsche Design PDS50 je lahko vaš za 399 evrov.

Top izdelki Porsche Design

Znižano za 12,94 EUR

Zadnja posodobitev 2024-02-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

porsche-design.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.