Space: cenovno dostopen mikrodom, odličen za avanture nekje na obronkih našega planeta

Slovaško podjetje Ecocapsule je predstavilo cenovno ugoden mikrodom Space, zasnovan za avanture nekje na obrobju našega planeta.

Ecocapsule predstavlja svojo novo stvaritev, samooskrbni mikrodom Space, ki se ponaša s sončnimi paneli za zbiranje zelene energije, z vetrnimi turbinami ter s sistemom zbiranja in filtriranja deževnice. S prostornino 6,3 kvadratnih metrov je popolno bivališče za dve osebi. Pri zasnovi so se zgledovali po izvirniku, po Ecocapsule, seveda pa podjetje ponuja tudi prilagoditve za vse, ki si na primer želijo dodatno pohištvo, drugačno barvo zunanjosti ali preprosto drugačno notranjost. Space je opremljen z ogrevanjem, izmeničnim električnim omrežjem, povezavo WiFi, senzorji za pametni dom in LED-osvetlitvijo.

Space
Space

Kot tak je odličen za domačo pisarno na vrtu, kot prodajno mesto za male podjetnike, kot soba za goste ali pa le kot dodatna enota originala, torej Ecocapsule.

Nova različica Space je resda podobna istoimenski mikroenoti podjetja, vendar je cenovno prijaznejša. Cena za ta mikrodom se namreč začne pri 49.900 evrih, medtem ko njena predhodnica oziroma izvirnik stane od 79.900 evrov.

Galerija: Space

Dodatne Informacije

Več informacij:
ecocapsule.sk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Blazinski stoli, ki vzbujajo razpoloženje poletne italijanske riviere