To bo moškega popolnoma odvrnilo: USODNE napake, ki jih ne smeš narediti

Načeloma so moški precej enostavni, vendar vseeno obstajajo stvari, ki jih lahko hitro odbijejo. Zato je na vas, da se izogibate tem stvarem in s tem ohranjate harmonijo v partnerskem odnosu.

Ker se trudite in mislite, da morate narediti vse, da bo vajino razmerje uspešno, lahko delate USODNE napake, katerih vpliv se kaže na vašem romantičnem razmerju. Zato sledečega nikar ne počnite!

NE PODCENJUJTE SE

Pameten, ambiciozen in samozavesten moški bo navdušen nad vašo pametjo in se je ne bo bal. Če se nenehno prilagajate svojemu moškemu, ker ga želite pritegniti in obdržati in ob tem izgubljate svojo osebnost, je očitno, da ste v razmerju z osebo, ki vas ne ceni.

NE PRILEPITE SE NANJ

Vsaka oseba potrebuje čas zase, zato mu morate dati toliko prostora, kolikor ga pač potrebuje. Opazili boste, da se vam bo čez nekaj časa vrnil, ker bo opazil, da mu manjkate in bo cenil svobodo, ki mu jo vedno znova dajete.

NE OBNAŠAJTE SE, KOT DA STE NJEGOVA MATI

Sigmund Freud je v svojih toerijah pojasnjeval, da fantje na nek način želijo večno ostati ob svoji materi. In tudi novejša študija je potrdila, da moški raje izberejo ženske, ki so podobne njihovim materam. Vendar to ne pomeni, da morate vi prevzeti njeno vlogo!

Načeloma so moški precej enostavni, vendar vseeno obstajajo stvari, ki jih lahko hitro odbijejo.
Načeloma so moški precej enostavni, vendar vseeno obstajajo stvari, ki jih lahko hitro odbijejo.

NE BODITE NEGATIVNI

Ni pomembno, za kakšno vrsto odnosa gre, pozitivna naravnanost je izjemno pomembna. Nihče se ne želi družbe negativnih ljudi. Prijatelji ne bodo vabili na pijačo negativnih oseb. Moškim (in ženskam) ne bodo všeč negativni partnerji. Ne bodite temačni, temveč častite življenje, veselite se majhnim stvarem in cenite tisto, kar imate.

NE FLIRTAJTE Z DRUGIMI MOŠKIMI

V zdravih razmerjih je povsem normalno dejstvo, da nihče “ne oslepi” z vstopom v razmerje in evolucijsko smo ljudje narejeni tako, da opazujemo “potencialni paritveni material”. Vendar to ne pomeni, da ste popolnoma dostopni za druge osebe! S takšnimi dejanji kažete, da ne spoštujete dovolj svojega partnerja. Če vam je dolgčas v življenju in imate potrebo po tem, da bi dramatizirali, niste dovolj zreli za razmerje. Ostanite sami, dokler ne odrastete.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Trije načini, kako priti do zaključka in iti naprej