ECO River Camp: butični samozadostni kamp, kjer se boste povezali z naravo

ECO River Camp vabi ljubitelje narave, da izkusijo lepote alpskega območja in obrečnega kampiranja v majhnem, intimnem in popolnoma samozadostnem kampu blizu Bleda.

Kamp ECO River Camp ponuja čudovite točke ob reki Savi, kjer lahko kampirate z lastnim šotorom ali avtodomom, ponujajo pa tudi glamping v visokokakovostnih šotorih iz bombaža (za 2, 3 ali 4 osebe) in ročno izdelanih prijetnih lesenih hiškah (za 2 osebi). Na voljo je prav tako nočitev v simpatični prikolici s teraso (za 2 odrasli osebi).

Zunanja kuhinja z opremo za žar vam omogoča, da si pripravite okusne jedi sredi gozda. Celoten kamp se napaja z energijo sonca, opremljen je z velikimi sončnimi paneli, enak koncept za se uporablja tudi za ogrevanje vode v tuših. Kamp ponuja tudi brezplačen WiFi.

ECO River Camp (Foto: Booking.com)
ECO River Camp (Foto: Booking.com)

Po tem, ko ste cel dan raziskovali Bled, Bohinj ali Kranjsko goro, si lahko v baru ob reki privoščite hladno pijačo, posedite lahko ob ognju in poklepetate z drugimi popotniki. Uživate lahko v številnih športnih aktivnostih, kot so odbojka, badminton in nogomet. Na voljo je tudi izposoja koles. V kampu lahko rezervirate rafting, vožnjo s kajakom, ježo konj in pohode, do vseh omenjenih dejavnosti pa lahko koristite brezplačen prevoz.

ECO River Camp (Foto: Booking.com)
ECO River Camp (Foto: Booking.com)

Kamp ECO River Camp odlična lokacija za družine z majhnimi otroki, pa tudi za romantično preživljanje prostega časa v dvoje. Čudovita reka, dih jemajoča narava, ki obdaja kamp in krasni lipicanci, vas bodo pustili brez besed. Mirnost, ki jo boste občutili od prve sekunde prihoda, vam bo aktivno pomagala pri ponovnem polnjenju baterij.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pobegnite s Tobiasom v praznično Nemčijo in osvojite privlačne nagrade