V tem astrološkem znamenju so rojene najboljše žene, ki ti bodo zveste do groba!

Zvestoba velikokrat na preizkušnjo postavlja naše partnerske odnose. A če so ti zvezde naklonjene, s tem nimaš težav.

Preveri, če tudi ti spadaš med najzvestejše ženske in koliko točk od 10. bi za to dobila!

Levinja 7/10

Levinje cenijo in ljubijo sebe. To lahko druge hitro vrže s tira, a res ni razloga, da se živcirate zaradi takšnih malenkosti. Ženska, rojena v znamenju leva, zahteva le najboljše, in to v eni osebi. A če se izkaže, da je možu spodletelo, ne bo dolgo zdržala, ampak se bo takoj podala v iskanje novega ljubimca.

Rakica 7/10

Osebe rojene v znamenju raka, se ne spreminjajo in tudi ne marajo sprememb okoli sebe. Če jo mož prevara, ne bo zahtevala ločitve, ampak bo poskušala rešiti zakon. Sama bo moža izdala ali prevarala samo iz skrajnega obupa ali velike potrebe po maščevanju. Drugega partnerja bo izbirala dolgo in previdno.

Rakice ne marajo sprememb.
Rakice ne marajo sprememb.

Vodnarka 8/10

Vodnarka bo pogosto koketirala z drugimi, a nikoli ne bo prevarala. Vodnarji obožujejo zabavo, druženje in to bo vedno sprejela odprtih rok. Po prepiru z možem se bo z družbo z veseljem odpravila na zabavo, samo da bo pozabila na vse slabe stvari. Če že, potem bo moža prevarala le v skrajnosti.

Bikica 10/10

Bik je narejen iz čistega principa. Ženske v tem znamenju ne bodo nikoli izdale soproga. Prav tako njihov mož nikoli ne bo pomislil, da jih prevara, saj ve, da mu ne bo NIKOLI odpustila!

Bikica prevare ne odpušča.
Bikica prevare ne odpušča.

Devica 10/10

Tako kot ženske, rojene v znamenju bika, tudi ženske, rojene v znamenju device, nikoli ne bi prevarale moža, ampak zaradi čustev in ne zaradi razuma. Zvestoba teh žensk temelji na tem, da svojega moža ljubijo z dna duše in drugih moških sploh ne vidijo. Soprogi to razumejo in zato je, če se le da, ne prevarajo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta astrološka znamenja so sramežljiva, a so v sebi neizmerno močna!