fbpx

Športni avto Nissan Skyline GTR s ”tatuji” po celi pločevini

Morda ste opazili, da je veliko športnikov tetoviranih. Zakaj bi bilo torej s ''športnikom'' Nissanom Skylinom GTR kaj drugače? A ne tako hitro, no, vsaj ne tako kot ta avto. Ljubitelji avtomobilov namreč svoje avtomobile negujejo kot ženske svojo kožo, da je njihova pločevina svetleča, čista in gladka. A kaj, ko ne marate barve? Lahko ga porišete oz. potetovirate, kot je to storil ameriški par.

Športnih kupejev je na kupe, zato se njihovi lastniki poslužujejo različnih prijemov, da avto izstopa in upleni kar največ pozornost na ulici. Zunaj je tako pravo ”bojišče” zanjo, saj je tak konjiček več kot le prevozno sredstvo. In ker je pripadnik ameriške vojske sovražil sivo barvo svojega Nissana Skylina GTR, se je odločil, da ga za hip prepusti umetniškim rokam svoje žene, ki je na pločevino sprva narisala le nekaj osamljenih vzorcev.

PREBERITE ŠE: Tecnicar Lavinia bi lahko bil prvi italijanski električni superšportnik

Ker pa je bil nad njenimi ”tatuji” tako navdušen, ji je naročil, da s flomastersko ”iglo” zareže po vsej ”koži” avtomobila, sam pa se je lotil tuninga notranjosti. 100 ur kasneje je nastalo tole:

Dodatne Informacije

Več informacij:
forums.nicoclub.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.