fbpx

Srebrnina 925

925 srebrnina predstavlja preprost, a vendarle na moderen način oblikovan nakit s poudarkom na večnih biserih. Biser v kombinaciji s srebrom predstavlja nedolžno nežnost in je hkrati simbol ognjevite ženstvenosti. V kombinaciji z večerno toaleto prebudi sijaj starih hollywoodskih div, h konservativnemu oblačilu doda kanček ...

925 srebrnina predstavlja preprost, a vendarle na moderen način oblikovan nakit s poudarkom na večnih biserih. Biser v kombinaciji s srebrom predstavlja nedolžno nežnost in je hkrati simbol ognjevite ženstvenosti. V kombinaciji z večerno toaleto prebudi sijaj starih hollywoodskih div, h konservativnemu oblačilu doda kanček ženstvenosti, pisani obleki pa dekli ko ljubkost. Če je diamant dekletov najbolj i prijatelj, potem je biser njegova prijateljica. Rojeni v mehkem tkivu ostrig so nekaj posebnega in vredni občudovanja. Idealni so tisti, ki so lepo okrogli, čeprav so lahko različnih oblik. Biseri najbolj e kakovosti so visoko cenjeni in so že več stoletij vredni občudovanja, saj so izredno redki. Danes so skoraj vsi biseri, ki jih uporabljajo za izdelavo nakita gojeni, zaradi česar tudi niso več tako pregre no dragi. Vsekakor so primerni za svečane priložnosti in za vse ženske, ki so rade opažene.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.