Sreča in žalost: najlepše poročne fotografije, ki te bodo ganile do solz

Komu bi zaupali fotografiranje svoje poroke? Bi dovolili družinskem članu, prijatelju ali bi najeli poklicnega fotografa? Odgovornost je namreč ogromna, fotografije pa morajo ujeti trenutke, ki se nikoli več ne bodo ponovili. In kako dobre ter ganljive so lahko poročne fotografije, dokazujejo tudi nagrajenci Fearless Awards – te fotografije bi nedvomno zadovoljile tudi najbolj izbirčne mladoporočence. To so najlepše poročne fotografije!

Na spletni strani Fearless Photographers vsaka dva meseca razkrijejo skrbno izbrano kolekcijo poročnih fotografij. Manj kot tri odstotke prispelih fotografij izberejo izkušeni in priznani sodniki, ki iščejo tista dela, ki premikajo meje poročne fotografije. In rezultati so res osupljivi. Gre namreč za čudovite poročne fotografije, ki ganejo in ki nedvomno zajemajo tiste trenutke, ki se nikoli več ne bodo ponovili. Tukaj so najlepše poročne fotografije, ob katerih boste težko ravnodušni.

Galerija: Najlepše poročne fotografije

Dodatne Informacije

Več informacij:
fearlessphotographers.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 najbolj vročih Instagram profilov, ki jih spremljamo le pravi moški