Jahta Baglietto Sestante: 70 metrov razkošja

Jahta Baglietto Sestante: 70 metrov razkošja
Zadnjič posodobljeno: :

Jahta Baglietto Sestante predstavlja kombinacijo hitrosti in udobja. Že kot sam koncept je bila namenjena temu, da bo dosegala visoke hitrosti in da potniki ob tem ne bi izgubili prav nič udobja.

Baglietto je poznan po manjših luksuznih jahtah, tokrat pa so si zadali cilj, da naredijo svoje paradno plovilo, s kateri bodo prikazali vse z leti pridobljeno znanje. Sestante v prevodu pomeni sekstant in težko bi si izmislili še bolj tehnološko-pomorsko ime. 70-metrska jahta Baglietto Sestante ima znane Bagliettove karakteristike, a so se kljub temu glede dizajna povezali z nizozemskim oblikovalcem Mulder Designom. Kot že omenjeno, je celoten trup prilagojen visokim hitrostim, ki v kombinaciji s pogonskim sistemom Voith Linear Jet požene jahto do 25 vozlov. Zaradi vgrajenih stabilizatorjev bodo lahko gostje uživali med vožnjo in ne bodo imeli občutka, da so na poskočnem gliserju.

Na voljo je tudi hibridni pogon, ki pri 12 vozlih omogoča do 10.000 navtičnih milj dosega. Ker pa se na jahti Baglietto Sestante  ne vrti vse samo okoli hitrosti, je tu še drugi pomemben del – razkošje. Jahta ponuja ogromno prostora in celo bazen na zgornji palubi. Dve VIP-kabini imata vsaka svoj balkon, lastnikova pa je med vsemi najbolj razkošna. Ta ima svojo zasebno palubo z jacuzzijem. Za hitro dostavo ali pobeg je na voljo pristajališče za helikopter, v kolikor pa se vam z jahte ne mudi, lahko mirno uživate v zunanjem koktajl baru.

Galerija – Jahta Baglietto Sestante: 70 metrov razkošja

Dodatne Informacije

Več informacij:
baglietto.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi GMC Hummer EV – Godzilla se vrača