fbpx

Stol The Planet: največje udobje za vaš dom

Udobje je nekaj, k čemur stremimo. Bodisi doma, na delovnem mestu ali pa med prevozom. In fino je, ko naletimo na kos pohištva, ki nas vedno znova vabi k sebi, ker se na ali ob njem odlično počutimo, si odpočijemo ali pa ga samo za kratek čas občudujemo. Nekaj podobnih občutkov bo iz vas izvabil tudi stol The Planet.

Stol The Planet je oblikovan je tako, da boste, ko boste sedli vanj, imeli čas zase in svoj osebni prostor. Po obliki spominja na enega od planetov. Osnovni namen oblike stola The Planet je, da v delovnem okolju, če ga nimate sami zase, še vedno dobite svoj kotiček, kjer slišite samo svoje misli, hkrati pa ste dostopni in z okoljem lahko komunicirate.


Notranjost stola The Planet je oblazinjena, ima USB-vhod za polnjenje elektronskih napravic, lučko LED, sistem zvočnikov in celo sončne panele. Stol je modularen, tako da boste obliko lahko sestavili po svojem okusu in potrebah.

Za udobje stola The Planet boste morali odšteti 2.800 evrov.

Galerija – Stol The Planet: največje udobje za vaš dom

Dodatne Informacije

Več informacij:
mzpa.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!