fbpx

Stol z mizo PersonLloyd sixE – švicarski nož med pisarniškimi stoli

Večnamenski stol sixE

Za vsak stol miza raste, le da je s pisarniškim stolom PersonLloyd sixE miza sestavni del stola. Ta nudi tudi odlagalno površino z držalom za pametni telefon oziroma tablico, to pa še zdaleč ni vse kar nudi ta švicarski nož med pisarniškimi stoli, saj ima še kopico drugi uporabnih lastnosti. Danes, ko pravila glede poslovnega prostora postajajo vse bolj razrahljana, je tovrstno delovna okolje idealno, saj imate vse pri roki, obenem pa niste prostorsko tako zamejeni.

Stol PersonLloyd sixE ni običajen pisarniški stol. Je ”švicarski nož” me pisarniškimi stoli, saj poleg udobnega mesta nudi tudi delovno površino (kamor lahko odložite na primer prenosnik) z režo kot držalom za pametne telefone in tablice. Na hrbtišču naslonjala je kljukica, kamor lahko obesite nahrbtnik, torbico, kos oblačila ali kaj drugega, poseben prostor pod mizo pa je namenjen papirju, notesnikom, prenosniku ali tablici, s čimer imate obvezno opremo vedno pri roki.

PREBERITE ŠE: Bow Tie Chair – stol metuljčkaste oblike iz bambusa

Stol in miza v enem.
Stol in miza v enem.

Kar je še posebej priročno pri stolu sixE je dejstvo, da lahko mizo pospravimo za naslonjalo kadar ta ni v uporabi, držalo mize pa se lahko nahaja na levi ali desni, odvisno od uporabnika. Poleg vsega naštetega ima stol tudi držalo za pijačo, ki pa je ločeno od delovne površine, da se izognemo morebitnemu razlitju po prenosniku, papirjih, knjigi,…. Ergonomični stol na kot miška tihih koleščkih je na voljo v šestih različnih barvah in z ali brez naslonjala za roke.

Dodatne Informacije

Več informacij:
howe.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!