Stopilo ti bo srce: moški v viralnem videu pokaže, kako prebudi svojega slepega in gluhega psa, ne da bi ga prestrašil!

Potrebuješ danes nekaj čudovitega in sladkega? No, tukaj je ganljiva zgodba o gluhem in slabovidnem psu, ob kateri boš po vsej verjetnosti potočil kakšno solzico!

Plum je 10 mesecev stara avstralska ovčarka. Na žalost je bila rojena z določenimi pomanjkljivostmi (ne sliši in je slabovidna), skrb zanjo pa ni lahka naloga. Njen lastnik, Aiden Michael Mann, se je tako srečeval s težavami, kako jo prebuditi, da se ne bi preveč prestrašila. Celo najnežnejši dotik jo je prisilil, da skoči v zrak. Nič ni delovalo, niti prigrizki pred smrčkom. Po nekaj neuspelih poskusih je končno našel pravi način! In sicer deluje, če nežno pihne v njen smrček. Plum se še vedno zbudi čisto malce prestrašena, a takoj poišče svojega lastnika in steče v objem.

View this post on Instagram

❤️🐶❤️

A post shared by Aiden Michael Mann 🏳️‍🌈 (@aiden_m365) on

Aiden je najprej objavil ta “posebni način prebujanja” na omrežju TikTok, kjer je video seveda takoj postal viralen. Ima več skoraj 13 milijonov všečkov, ljudje so si ga ogledali več kot 54.000.000-krat. “Nisem imela pojma, da bo video dobil toliko ogledov. Ko sem se vrnil na TikTok in pregledal, kaj se dogaja od moje zadnje objave, sem videl, da je video postal viralen!” Komentarji so polni pozitive in ljubezni. Nekateri so celo rekli, da bi za Plum umrli!

Dodatne Informacije

Več informacij:
tiktok.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
STRAH obstaja samo v vašem umu, nikjer drugje: 18 nasvetov priznanega psihologa