Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold – črno-zlate v čast OI Rio 2016

Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold

Nike je v čast olimpijskih iger Rio 2016 izdelal črno-zlato različico znamenitih superg Nike Air Zoom Talaria. Ker z medaljo pač ne morete hoditi po svetu. Že pred tem je Nike predstavil olimpijsko izdajo košarkarskih copat Air Jordans – Nike Gold Medal Air Jordans.

Mnoge športne blagovne znamke so v času olimpijskih iger Rio 2016 pripravile olimpijske kolekcije. Tudi ameriški Nike. Od obutve je olimpijski tretma najprej dočakal košarkarski model Air Jordans (Nike Gold Medal Air Jordans), zdaj pa je zlato-črno različico dobil še legendarni tekaški copat Air Zoom Talaria, ki ga krasi zračna blazinica pod peto ”Zoom Air”.

Superge Nike Gold Medal Air Jordans.
Superge Nike Gold Medal Air Jordans

Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold so opremljene s 3M-odbojnimi elementi na konicah prstov, peti in pri gležnju. Superge so pretežno v črni barvi, detajli in linije so zlati, vmesni podplat pa bel.

PREBERITE ŠE: Nike Wing – vrhunska športna očala za vrtoglavih 1200 dolarjev

Na petnem delu superg Nike Air Zoom Talaria Black Gold, ki sicer ostajajo zveste originalnemu dizajnu Tinkerja Hatfielda, se poleg slovitega znaka Swoosh nahaja tudi značilen podpis superg Air Zoom Talaria. Datum izida še ni znan.

Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold:

Dodatne Informacije

Več informacij:
nike.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 stvari, ki jih morate čimprej vreči iz svoje omare!