Superge Reebok CrossFit Nano 6.0 – najboljši zaveznik crossfitašev

Superge Reebok CrossFit Nano 6.0

Šest let, šest stopenj evolucije superg za crossfit Reebok CrossFit Nano. Superge Reebok CrossFit Nano 6.0 so naslednje poglavje v tej Reebokovi zgodbi crossfit, saj podjetje velja za vodilnega proizvajalca opreme za crossfit na svetu. Nove superge se ponašajo z inovativnim podplatom, primernim za najbolj intenziven trening, ter nudijo anatomsko prilagajanje. Zagotavljajo stabilnost in nadzor, kevlar pa je tam za njihovo trpežnost.

Kar je v svetu pametnih telefonov iPhone, so v svetu crossfita superge Reebok CrossFit Nano. Predmet poželenja. Stalne inovacije so lajtmotiv znamke Reebok, ko gre za superge crossfit. Crossfit – učinkovita vadba, za katero ne potrebujete fitnes naprav, saj ste naprava vi sami – je fitnes režim, ki ga je razvil Greg Glassman in je zadnja leta doživel pravi razcvet. Tudi pri nas. Združuje oblike gibanja, kot so skoki, šprint, veslanje, dvigovanje uteži in številne vaje z lastno telesno težo (na primer dvigovanje na drogu).

Superge Reebok CrossFit Nano 6.0 so primerne tako za začetnike kot za CrossFit profesionalce.
Superge Reebok CrossFit Nano 6.0 so primerne tako za začetnike kot za profesionalce crossfit.

Naraščajoči popularnosti je sledila tudi ponudba opreme za crossfit, kjer pa vsi tekmeci v hrbet gledajo znamko Reebok, ki je s supergami Reebok CrossFit Nano 6.0 letvico kakovosti pomaknila še stopnjo višje.

PREBERITE ŠE: Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race


Superge Reebok CrossFit Nano 6.0 so hkrati izredno trpežne, udobne in zračne. Zgornji del čevlja obdaja kevlar (za minimalno obrabo), medtem ko je srednji del podplata izdelan na osnovi brizgane TPU-strukture (toplotno obdelanega poliuretana), kar močno zmanjša težo superge in izboljša njeno fleksibilnost. Za večjo udobnost in blaženje skrbi tehnologija R55 Rebound.

Superge Reebok CrossFit Nano 6.0

Kaj je crossfit:

Dodatne Informacije

Več informacij:
reebok.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše fitnes torbe 2020