Evforično proslavljanje gola slovenskega komentatorja na tekmi med NK Maribor in Aberdeen FC

Slovenski komentator

Se še spomnite evforičnega islandskega komentatorja iz evropskega nogometnega prvenstva Euro 2016, ki je s srčnim navijanjem osvojil srca vseh nas? Seveda se ga! A Gudmundur Benediktsson je dobil resnega konkurenta v boju za naslov najbolj evforičnega nogometnega komentatorja, in to kar v slovenskemu komentatorju Dejanu Vedlinu, ki je komentiral tekmo med nogometnima kluboma Maribor in Aberdeen s Škotske. Prisluhnite njegovemu ''izpadu'' ob vodilnem zadetku Novakovića.

Evropski obračun med nogometnima kluboma NK Maribor in Aberdeen FC (Škotska) se je končal z neodločenim izidom 1 : 1, toda bolj kot rezultat odmeva komentiranje Dejana Vedlina, ki se mu je ob zadetku Milivoja Novakoviča povsem ”snelo”.

PREBERITE ŠE: Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016

Zadetka se je tako zelo razveselil, da ga je pokomentiral kar v slogu znamenitih brazilskih nogometnih komentatorjev, ki so po vsaki tekmi brez glasu – če padajo goli, seveda.

Nekaj najbolj norih proslavljan gola nogometnih komentatorjev:

https://youtu.be/xyIZXXLAJ8E

Sloviti islandski komentator:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!