fbpx

TripAdvisor ponuja destinacije Pokemon GO, bogate s Pokemoni

TripAdviser ponuja PokemonGO destinacije.

Pokemoni so povsod! Mobilna igra Pokemon GO je po svetu povzročila pravo evforijo, ljudje jih iščejo na vsakem koraku, tudi v času dopusta. Iščete dopustniško destinacijo, kjer se skriva veliko Pokemonov? Potem boste pozdravili potezo popotniške spletne strani TripAdvisor, ki ponuja destinacije Pokemon GO, kjer imate lepo priložnost, da ujamete redkega Pokemona. Kakšne zvezdice, zdaj je pomembno, koliko Pokemonov ima hotel ali apartma! Preverite, katere lokacije v Sloveniji so bogate s Pokemoni.

Igrate mobilno igro Pokemon GO? Bi radi dopust izkoristili (tudi) za lovljenje Pokemonov? TripAdvisor vam lahko pri tem pomaga. Na popotniški spletni strani lahko namreč najdete seznam dopustniških lokacij, kjer se nahaja veliko število Pokemonov.

PREBERITE ŠE: Tako na domiseln način podjetni posamezniki služijo na račun norije Pokemon GO

Je Ljubljana pravi kraj za lovce na Pokemone?
Je Ljubljana pravi kraj za lovce na Pokemone?

Če vam ni dovolj, da si med dopustovanjem ogledujete turistične atrakcije, ampak želite spotoma ujeti še kakšnega redkega Pokemona, se le obrnite na TripAvdisor, ki vam bo znal svetovati, kam se morate odpraviti na lov, pardon, oddih. Ob klasičnih opisih destinacije/lokacije zdaj namreč najdete tudi informacije o Pokemonih. Iščete hotel s štirimi zvezdicami? Kaj pa hotel s štirimi redkimi Pokemoni? Za katerega bi plačali več?

Dodatne Informacije

Več informacij:
tripadvisor.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!