Finns det något godare än mjuka, lätta pannkakor bredda med din favoritfyllning? Om du saliverar är du inte den enda, eftersom pannkakor anses vara en av de mest populära efterrätterna. Mästerkockar är alltid på jakt efter recept för att få dem att smaka ännu bättre, och vi avslöjar för dig ett knep som du kan prova själv när du lagar pannkakor.
Pannkakor se da pripraviti na tisoč in en način. Izbirate lahko med ameriškimi palačinkami, palačinkami z jagodami in malinami, soufflé palačinkami in še mnogimi drugimi. So efterrätt, ki jo lahko pripravite v samo 20 minuter, lahko pa uživate v popoldnevu preizkušanja novih načinov njene priprave. In če v peki palačink, še bolj pa v njihovem okusu uživate, boste z veseljem prebrali preprost ett trick, s katerim jih lahko naredite še slastnejše.
Za to, da bodo vaše palačinke še boljše, vam ni treba spremeniti nobene sestavine. Namesto tega se osredotočite na to, na čem jih boste pekli. In skrivnost do uspeha je olja, na katerem je bila najprej ocvrta slanina. Palačinkam bo namreč dalo neverjetno dober okus.
Najbolje bo, če za cvrtje uporabite sveže olje, to pomeni, da ocvrto slanino odstranite iz ponve in odlijete odvečno olje. Nato v isto ponev vlijete mešanico za palačinke in jih spečete, kot bi jih običajno. Dober tek!