fbpx

Postmoderna vizija lepote

Max Azria je za modni svet z bogato zgodovino dokaj mlado ime, vendar si je v kratkem času izoblikovalo prepoznaven slog in estetiko. Fuzija organskih elementov, breztežnega volumna in individualističnega stila pooseblja vizijo znamke. Za pomlad in poletje 2010 so oblačila "olupili" odvečnih plasti in razkrili čisto eleganco ter ...

Max Azria je za modni svet z bogato zgodovino dokaj mlado ime, vendar si je v kratkem času izoblikovalo prepoznaven slog in estetiko. Fuzija organskih elementov, breztežnega volumna in individualističnega stila pooseblja vizijo znamke. Za pomlad in poletje 2010 so oblačila “olupili” odvečnih plasti in razkrili čisto eleganco ter enostavne linije. Kožne barve in dekonstruirane silhuete odkrivajo koščke telesa, medtem ko delikatni detajli in metalični zaključki poudarjajo obliko. Max Azria predstavlja artistično kolekcijo s postmoderno vizijo lepote, privlačno za ustvarjalno naravo ženske.

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.