fbpx

Svetovna premiera: Liga pravičnih Zacka Snyderja (2021)

Bodi del svetovne premiere!

Foto: WB

Danes na zaslone po celem svetu (svetovna spletna premiera) prihaja najbolj pričakovan film leta o super herojih - Liga pravičnih Zacka Snyderja, ki je hkrati eden najbolj posebnih filmov v zgodovini in vsekakor filmski vrhunec marca 2021. Ogledali si ga boste lahko na pretočni plaformi HBO GO.

Liga pravičnih je film, ki združuje superjunake t.i. razširjenega vesolja založbe DC. Prihaja po filmih Jekleni mož, Batman proti Supermanu, Odred odpisanih, Čudežna ženska in Aquaman ter gre za t.i. krovni film, v katerem se vsi superheroji združijo v boju proti skupnemu sovražniku, ki želi uničiti svet. To je zelo podobno receptu, ki ga uporablja stripovski založnik Marvel v svoji franšizi Maščevalci (Avengers).

Liga pravičnih Zacka Snyderja je izjemno poseben film, ki sledi istoimenskemu filmu iz leta 2017. A ustvarjalci obljubljajo, da gre za popolnoma drugačen film od prvotnega. Že od premiere leta 2017 obstaja pobuda oboževalcev, da se režiserju Zacku Snyderju omogoči dokončanje filma, kot si ga je zamislil. Namreč Zack Snyder se je bil zaradi smrti v družini v času produkcije prisiljen odpovedati dokončanju filma. V njegove čevlje je vskočil Joss Whedon, ki je film dokončal. Whedon je bil sicer tudi soavtor prvotnega, mnogokrat spremenjenega in predelanega scenarija, ter je režiser dveh filmov o konkurenčnih Maščevalcih (Avengers). Film naj bi se konkretno odmaknil od Snyderjeve vizije, zahteval dodatna snemanja in temeljito posegel v originalno zasnovo filma. Tudi zato so se oboževalci franšize DC spraševali, kako dober bi lahko bil film, v kolikor bi ga dokončal izvirni avtor. Prvotni film je namreč dobil precej slabe kritike, čeprav po mnenju mnogih v osnovi ni slab.

Ogled svetovne premiere filma na pretočni platformi HBO GO

Svetovna premiera filma je že dosegljiva preko spodnje povezave. Za ogled je potrebna registracija na platformi HBO GO.

OGLED PREMIERE FILMA Liga pravičnih Zacka Snyderja (2021)

Liga pravičnih je studio WB stala dobrih 300 milijonov dolarjev, za Snyderjevo različico pa so primaknili dodatnih 70 milijonov dolarjev. Snyder pa je se dela lotil konkretno, tako da bo film dobil popolnoma drugačen ritem, glasbo, specialne učinke ter nekatere kadre. Hkrati pa bo film tudi izjemno dolg, saj si boste za ogled morali rezervirati kar 242 minut.

Te minute bodo zapolnili nastopajoči Ben Affleck kot Batman, Henry Cavill kot Superman, Jason Momoa kot Aquaman in Gal Gadot kot Čudežna ženska ter ostali, ki svoje nadčloveške superherojske moči ponovno združijo v boju proti zlikovcu Steppenwolfu.

Ogled filma je mogoč na platformi HBO GO preko te povezave!

Dodatne Informacije

hbogo.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!