Ta 54-letna Francozinja je tvoja nova modna muza

Iščete modni navdih? Če verjamete ali ne, našli ga boste pri 54-letni Francozinji Sophie Fontanel, pisateljici, urednici in kolumnistki, ki ima Instagram račun z največ stila. Pozabite na mlade modelke; ne samo po življenjski nasvet, tudi po modni nasvet se je danes očitno modro zateči k starejšim!

Samo bežen pogled na njen Instagram profil razkriva, da ima Sophie Fontanel izjemen občutek za stil. V nedavnem intervjuju je dejala, da 80 odstotkov njene garderobe sestavljajo vintage kosi in da z njimi med drugim poudarja svojo nežnost in duhovitost, ne pa tudi spolne privlačnosti.

PREBERITE ŠE: Philippe Dumas: model pri šestdesetih – brada mu je spremenila življenje

V intervjuju je prav tako podelila nekaj modnih nasvetov glede oblačenja. Presenetljivo dober stil nima nič opraviti z novimi oblačili. ”Če želite imeti dovršen stil, morate gledati stare filme, hoditi v muzeje, brskati po spletu, brati dobre knjige in poezijo. Kajti šele ko boste dali duši tisto, kar potrebuje, boste vedeli, kako se dobro obleči.” K temu lahko dodamo samo: ”Amen!”

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Znanstvenica odkriva: to o tebi in tvoji osebnosti sporočajo tvoja oblačila