Ta astrološka znamenja bodo do konca leta 2021 uresničila svoje sanje, pravijo zvezde

Zadnjič posodobljeno: :

Katerim trem astrološkim znamenje se v 2021 nasmiha prava sreča?

Težko bomo pozabili leto 2020, čeprav bi ga zelo radi. Kaj bo vse bo prineslo 2021, še ne vemo, a zaenkrat kaže, da nas bo tudi to leto pošteno zagodlo. A to se tem trem astrološkim znamenjem ne bo poznalo: končno bodo namreč dobila energijo in motivacijo za uresničitev svojih sanj.

Ta tri znamenja letos čakajo velike priložnosti!

Vodnar

Leto 2021 bo leto vodnarja. Samski vodnarji bodo končno našli težko pričakovano ljubezen in zaplavali v sedma nebesa. S temi novimi občutki sreče bo to znamenje pridobilo tudi dodatno energijo, da bo končno uresničilo še več sanj. Vodnar bo tako popolnoma motiviran za urejanje seznama opravil in odkrivanje povsem novih vidikov sebe. Toda tudi vodnarji v razmerju bodo deležni dodatnega odmerka ljubezni. Končno se bo njihov odnos povzpel na naslednjo stopnjo. Razmišljate o poroki ali skupnem stanovanju? Letošnje leto bo bolj strastno kot katerokoli prej!

via GIPHY

Lev

Do zdaj je bilo 2021 za leva precej naporno. Še vedno ima občutek, da se stvari ne izboljšujejo, in se bori s svojo motivacijo. Toda dvignite glavo! Kmalu boste spet doživeli vzpon in resnično vzleteli. Vaš talent za ukvarjanje s financami vam bo v prvi vrsti pomagal uresničiti vaše letošnje sanje. Namreč, svoje sposobnosti boste optimalno uporabili finančno bogatenje. S tem boste končno imeli spremembo, ki jo rabite za uresničitev svojih sanj.

via GIPHY

Kozorog

Kozorog je prava mravljica. Že leta se muči v službi in preprosto ne dobi želenega priznanja. Toda to se bo v 2021 spremenilo. Namreč njegova ambicija in vztrajnost se bosta končno obrestovali in tako bo napredoval. Trdo delo se bo torej obrestovalo, zato si bo lahko oddahnil. S svojimi novimi in ustvarjalnimi idejami boste dobili pozornost vaše stroke, o kateri ste tako dolgo sanjali!

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Polna luna bo imela najlepši vpliv na te tri astrološke znake: čaka jih val ljubezni in čarobne energije (od 30. decembra)