fbpx

Ta frizura za poletne zabave je preplavila Tik Tok

Si upaš biti drzna?

Foto: Hazzel Silva / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Vzdušje poletnih festivalov je navdihnilo nov trend na področju frizur, ki je preplavil Tik Tok: pričeska, ki jo lahko ustvarite s pomočjo ene glavnih igrač iz 90. let. Pozanimali smo se, kako si pripravite to frizuro.

Ko pomislimo na poletne festivale, si večina najprej predstavlja svetleče obleke, ki takoj pritegnejo pozornost. Teh med letošnjimi modnimi trendi ne manjka in prav tako ne zanimivih, bleščečih make-up lookov, ki jih po navadi spremljajo. Vendar pa ne smete pozabiti na še en zelo pomemben del vašega looka: vašo pričesko.
Družbeno omrežje Tik Tok je preplavil prav poseben trend, ki nas je takoj spomnil na brezskrbno festivalsko vzdušje: frizura s prav posebnimi bleščicami. Način, kako tak izgled doseči, je objavila uporabnica Sophie Murray, njen video pa izjemne popularnosti ni doživel le zaradi prelepega, unikatnega looka, pač pa tudi zaradi pripomočka, ki ga je uporabila: igrače, ki je bila najbolj popularna v 90. letih.

Da, prav ste prebrali. Do čudovite pričeske boste prišli s pomočjo takoimenovanega bedazzlerja, torej igrače, ki se je marsikdo spomni iz svojega otroštva. Način, kako bleščice nanesti na svoje lase, je povsem enostaven in hiter, mnogi uporabniki pa zatrjujejo, da so bleščice na njihovih laseh zdržale vso noč.

Samo ustvarjanje frizure lahko torej ponovno prebudi otroka v vas, rezultati pa vam bodo brez dvoma zagotovili kopico komplimentov. Če si želite bolj subtilnega izgleda, predlagamo, da bleščic nanesete manj, če pa vas ni strah postati zvezda večera, potem z njimi nikar ne varčujte.

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

Kje kupiti Bladeblazzer?

Ni izdelkov za prikaz!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!