Ta nebesna znamenja imajo najmanj sreče v ljubezni?!

Včasih ni vse le v karakterju. Prav mogoče si eden od teh nebesnih znamenj, ki v ljubezni pač nima sreče!

Čisto vsaka oseba je na neki točki v življenju mislila, da je njeno ljubezensko stanje obsojeno na propad. Nakako nič ni delovalo – medtem, ko so vsi drugi srečno ljubili, se poročali in rojevali otroke, je pri vas veljalo eno: STE VEČNO SAMSKI.

Četudi ste morda tip osebe, ki uživa v samskem življenju, ste se vsaj enkrat vprašali, kaj je narobe z vami, da ne morete najti ljubezni. Vam ni usojeno? Kdo se je zatoril proti vam?

Ljubezen je zapleteno čusto, zato ne boste kar tako dobili odgovora, zakaj ne morete najti PRAVE osebe – splet številnih okoliščin je kriv za vašo usodo, vendar nekatere stvari lahko spremenite. Svojo miselnost! Verjetno poznate pregovor, da način, na katerega zračite, tudi privlačite. Namesto pesimizma izberite optimizem. Namesto skremženega obraza, izberite širok nasmeh.

Med okoliščinami, ki so krive za to, da ste samski, so svoj prostor našle tudi zvezde. Astrologija, če si želite priznati ali ne, ima svojo vlogo v vašem življenju. In lahko je ravno ona kriva za to, da ne najdete sorodne duše. Obstajajo namreč 4 astrološka znamenja, ki nikakor nimajo sreče v ljubezni. To ne pomeni, da bodo večno samska, temveč bodo doživela kar nekaj zlomov src, preden najdejo PRAVOVREDNO OSEBO.

4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni:

RAK

Osebe, rojene v znamenju raka, veljajo za izjemno predane partnerje, vendar nimajo sreče v ljubezni … in so zaradi tega sami krivi. Ko se zaljubijo, se popolnoma predajo, partnerji jih pogosto izkoristijo in tako ostanejo sami z zlomljenim srcem.

Rak je izjemno občutljiv. Hitro ga prizadene kritika in obsojanje. Hitro se ujezi in si jemlje stvari k srcu. Raki so empatični, kar jim v ljubezenskih odnosih škoduje. Partner se ponavadi mora navaditi na njihovo občutljivost, kar postane utrujajoče.

Rak je izjemno občutljiv.
Rak je izjemno občutljiv.

DEVICA

Ko se devica opeče, se bo težko ponovno spustila v razmerje. Prvo bo partnerja testirala, dokler ne ugotovi, da ji ne bo zlomil srca. Ker so neodločne, se jih pogosto zgodi, da vrata zaprejo osebam, ki so potencialno sorodne duše.

Devica ima visoke standarde, ki jih tudi sama pogosto ne more doseči. Je ambiciozna in perfekcionistka, kar je v razmerju lahko izjemno škodljivo, ker partner ne more doseči njenih pričakovanj. Pogosto tudi pričakuje, da bo njeno razmerje popolno.

KOZOROG

Kozorog ima težave s časom, ker ponavadi prave ljudi spozna v napačnem trenutku, ko je na določeni stopnji življenja, ko namesto ljubezni izbere druge prioritete.

Drugi ljudje dojemajo kozoroge kot dolgočasne osebe, s katerimi nimajo kaj za početi. Če bi postali zanimivejši, bi lahko dosegli uspeh v ljubezni.

Kozorog ima težave s časom.
Kozorog ima težave s časom.

RIBI

Ribi imajo težave z zaupanje, saj ljudem preveč zaupajo in posledično izvajajo napačne čustvene izbire. Težava je v tem, da se nikoli ne naučijo nič novega iz svojih napak in si ponovo dovolijo, da jih drugi prizadenejo.

Ribi imajo tudi težave s pričakovanji. Ljubezen ni popolna kot v romantičnih filmih in se morajo naučiti sprejeti dejstvo, da bo v ljubezni prišlo tudi do slabih trenutkov. Ko bodo dojele, da ljubezen ni pravljica, bodo drugi z njimi ravnali veliko bolje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!